Vážení zákazníci, ve snaze celé společnosti omezit šíření nákazy koronavirem doporučujeme zvolit úhradu objednávky formou online platby nebo dobírku uhrazenou na místě platební kartou a omezit tak styk Vás s řidiči kurýrní služby.

Hodnocení obchodu

5,0 1460 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1413x
4
36x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lenka Kurfiřtová | 28.5.2020
Granule jsou dobré i me voní, ale jsou hlavně jediné, které moje Aška zbaští s chutí.
Avatar autora Jan Šimek | 26.5.2020
Odebíráme již 4 roky. Jsou to jediné granule, které je náš pes ochoten jíst. Pár mu jich vždy beru do sáčku když jdeme ven. Má to rád i jako pamlsek.
KM Avatar autora Karolína Meixnerová | 25.5.2020
Nejlepší granule které jsme kdy měli. Naši psy jsou vytalní,aktivní s lesklou srstí a zdraví. Hlavně víme že dáváme našim milačkum to nejlepší. Granule totiž překrásné voní jako čerstvé maso a když otevřeme pytel, pejsci se hned seběhnou. Zanechávají méně "platidla" na zahrádce.Jediné mínus je vysichání granulí v pytlích. Ocenili bychom znovu uzavíraletný pytel. Dodání a služby -bezkonkurenční. Díky za to že jste .
KV Avatar autora Kateřina Vítová | 25.5.2020
podle plánu...díky
RH Avatar autora Renata Hortigová | 25.5.2020
Naprostá spokojenost
JR Avatar autora Jiřina Rathouzská | 24.5.2020
Ano
PF Avatar autora Petra Fabryová | 23.5.2020
Maximální spokojenost.
JM Avatar autora Jana Morgensternová | 23.5.2020
Opět maximální spokojensot. Nakupujeme pravidelně a nemůžu nic vytknout. Při osobním odběru jsou všichni velice milí, vstřícní a usměvaví. Děkujeme :-)
KT Avatar autora Karla Taušová | 22.5.2020
Rychlé dodání, kvalitní krmení.
Avatar autora Iveta Šikutová | 22.5.2020
Objednávala jsem zde granule Platinum poprvé. Doručení bylo do druhého dne. Jsem spokojená, budu objednávat i nadále.
P Avatar autora Petra | 22.5.2020
Výborné služby
MZ Avatar autora Michaela Zíbarová | 21.5.2020
Jako vždy nadmíru spokojený pejsek!
HV Avatar autora Helena Veselá | 18.5.2020
ok
JD Avatar autora Jiřina Dvořáková | 18.5.2020
Velká spokojenost,rychlost dodání, super složení a možnost si objednat zkušební vzorek dalších granulí.
JS Avatar autora Josef Smetana | 18.5.2020
spokojenost, ryclé dodání - jako vždy super
IP Avatar autora ILONA PAULIKOVA | 18.5.2020
Velmi dobře
JS Avatar autora Jaroslava Strnadová | 18.5.2020
Perfektní, pejskovi chutnají.
AP Avatar autora Anna Plojharová | 18.5.2020
Spokojenost, rychlé dodání, výborná komunikace. Doporučuji
IK Avatar autora Iva Kalábová | 17.5.2020
Spokojenost, hlavně rychlé doručení.
PD Avatar autora Petra Dokonalová | 17.5.2020
Perfektní produkt, rychlost dodání, balení a komunikace. 100% doporučuji

Stránka 1 z 74 , položek celkem: 1475

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.