Hodnocení obchodu

5,0 1655 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1605x
4
39x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora Jiřina Valentová | 13.8.2020
Pes je spokojen, tak asi dobrý, chutny granule, paštiky i pamlsky. Jen bych uvítala znovu uzavíratelny pytel na granule ????.
TP Avatar autora Tomáš Perlík | 10.8.2020
jsme velice spokojeni
DR Avatar autora Dagmar Rudolfová | 10.8.2020
VELMI, granule psi milují.
IN Avatar autora Ivana Nýdlová | 9.8.2020
Spokojenost. Pamlsky chutnají, určitě vyzkouším i granule.
DP Avatar autora Dagmar Prášilová | 8.8.2020
Papilloni si vždy, když jsem zkoušela nabídnout jiné krmivo zvolili platinum. Kvalitní krmivo poznam i podle toho, co z nich vychází. Vyhovuje i konzistence jehněčí s rýži.
JM Avatar autora Jakub Mikel | 8.8.2020
Velmi rychlé dodání, přehledný eshop.
MM Avatar autora Michaela Machová | 8.8.2020
????????????????
PK Avatar autora Petr Kohout | 6.8.2020
????????????
LH Avatar autora Ludmila Horáková | 6.8.2020
Jediné granule, které můj pes žere, občas se sice drobí, ale to asi není na závadu. Nákupy jako vždy spolehlivé a rychlé. Jen škoda, že ceny stále stoupají...
PH Avatar autora Petr Horčička | 4.8.2020
Super krmivo, rychlé, spolehlivé dodání
AH Avatar autora Antonín Hošek | 4.8.2020
Spokojenost. Granule vypadají kvalitně, nejsou suché.
IZ Avatar autora Ivana Zachařová | 3.8.2020
Jsem velmi spokojena a pejskové jsou taky spokojeni.
JV Avatar autora Jana Veselá | 3.8.2020
Jako vždy naprostá spokojenost. Rychlost dodání - fofr a pochopitelně kvalita krmiva excelentní. Pes si mlaská a všichni se těšíme na příští nákup.
JS Avatar autora Jiřina Skaličková | 3.8.2020
nakupuji pravidelně a vždy byl nákup vyřízen obratem a přesně. Kvalita, rychlost a spolehlivost - tak je to vždy.
JH Avatar autora Jiří Hladký | 3.8.2020
Velká spokojenost
V Avatar autora Vendula | 3.8.2020
Naprostá spokojenost!
E Avatar autora Eva | 3.8.2020
Doporučuji granule i samotný obchod. Nakupuji zde přes deset let.
DI Avatar autora Domino Martina Irglová | 3.8.2020
velká spokojenost, rychlé vyřízení
JS Avatar autora Josef Schwedt | 3.8.2020
vše OK
PP Avatar autora Pavlína Petrová | 2.8.2020
Jsem spokojena se vším, pejskovi chutná.

Stránka 1 z 84 , položek celkem: 1670

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.