Objednávky přijaté do 12,00h odesíláme ještě týž den! *** PRODEJNA V LOMU U MOSTU JE OTEVŘENA každý pracovní den od 7,00 - 15,30h

Hodnocení obchodu

5,0 2103 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2051x
4
41x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iveta | 20.9.2021
Rychlé doručení, granule i paštiky mému pejskovi chutnají. Nakupuji pravidelně. Pouze granule z hovězího masa poslední dobou můj pejsek odmítá, nevím proč, něco mu v nich vadí.
A Avatar autora Aleš | 20.9.2021
Za mě super - dobrá kvalita, rychlé doručení
BB Avatar autora Barbara Bernardová | 20.9.2021
Stále dobrá kvalita krmiva, rychlé vyřízení objednávky.
P Avatar autora Pavlína | 18.9.2021
Nejlepší krmivo pro našeho náročného a vybíravého pejska. Objednáváme už několik let. Vždy rychlé dodání a velká spokojenost.
Š Avatar autora Šárka | 18.9.2021
Vždy v pořádku a rychle dodání
A Avatar autora Aleš | 18.9.2021
Vždy spolehlivě a brzy doma. Za mě super.
J Avatar autora Jana | 18.9.2021
rychlé dodání
VE Avatar autora Václav Eliáš | 18.9.2021
Vše v pořádku, rychlost dodání super.
JB Avatar autora Jana Brachová | 16.9.2021
Velka spokojenost a rychle dodani
BK Avatar autora Barbora Kysučanová | 16.9.2021
Vše v pořádku.
Avatar autora Jana Čiháková | 16.9.2021
Vše v pořádku, rychlost dodání super...
B Avatar autora Bobinka | 12.9.2021
Skvělý,kvalitní,rychlý nákup.
J Avatar autora Jitka | 4.9.2021
Velmi rychlé dodání,spokojenost,doporučuji.
P Avatar autora Pepíno | 2.9.2021
Super 1*
Avatar autora u.daniela@seznam.cz | 31.8.2021
Vše v pořdáku Dĕkuji Daniela U
HH Avatar autora Hana Hájkova | 30.8.2021
vše super, jako vždy :)
RB Avatar autora Rene Bielcik | 29.8.2021
Konečně granule které opravdu chutnají ????????????????
H Avatar autora Hana | 28.8.2021
jsem velice spokojená a druhý den dodáno
NV Avatar autora Nora Veselá | 27.8.2021
Granule našemu pejskovi velmi chutnají a proto je lze použít i jako pamlsky na výcvik. Vyhovují i tím, že jsou lehce stravitelné. Po objednání nám zásilka přišla hned druhý den.
K Avatar autora Kateřina | 27.8.2021
Velmi rychlé dodání, oceňuji možnost objednání vzorků granulí. Náš pes ještě neochutnal, uvidíme, jestli mu budou chutnat :-)

Stránka 1 z 106 , položek celkem: 2118

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.