Vážení zákazníci, vzhledem k nouzovému stavu vyhlášeném na území České republiky a ve snaze celé společnosti omezit rychlost šíření nákazy koronavirem Covid – 19. Je možná platba dobírky objednaného zboží POUZE BEZHOTOVOSTNĚ KARTOU. Je to opatření, které zavádějí poskytovatelé dopravních služeb ve snaze chránit své řidiče i Vás zákazníky. Pokud nebudete mít dnes kartu připravenou nevadí, domluvte se s řidičem na druhém doručení a kartu si připravte na druhý den. Předem děkujeme za pochopení a shovívavost. Všem přejeme pevné zdraví. Jsme s Vámi.

Hodnocení obchodu

4,9 1368 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1322x
4
35x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora Sára Konrádová | 3.4.2020
Velká spokojenost, rychlé doručení a granule jsou skvělé
MS Avatar autora Marek Stránský | 3.4.2020
Zatím vždy vše ok.
Avatar autora Vladimíra Šivrová | 2.4.2020
Maximální spokojenost
ES Avatar autora Eva Syřínková | 2.4.2020
Doporučuji mě čivavy jsou velice spokojene
JP Avatar autora Jana Peřinová | 2.4.2020
:-)
MA Avatar autora Martina Alinčová | 1.4.2020
Kvalitní krmivo, rychlé doručení domů a jako bonus spokojený pejsek.
ZM Avatar autora Zuzana Morávková | 1.4.2020
Pejskovi chutnají, rychle zaslani
Avatar autora Klára Štruncová | 30.3.2020
Od této značky nám jedině jí samotné granule ☺️
IV Avatar autora Irena Vlasakova | 30.3.2020
Velmi spokojená a mlsounovi chutná.
TS Avatar autora Tomáš Sendrei | 30.3.2020
Jsme spokojeni hlavně naše fenecka
LB Avatar autora Lucia Baloghová | 29.3.2020
Doporučuji
IH Avatar autora Ivana Hniličková | 29.3.2020
Spokojená. Skvělý přístup poradí a zboží rychle dodají.
DS Avatar autora Dagmar Stöhrová | 29.3.2020
Naprostá spokojenost, rychlé dodání, a hlavně - pejskovi chutná.
VV Avatar autora Vladimír Valenta | 29.3.2020
Výborný a rychlý obchod
AM Avatar autora Andrea Moricová | 29.3.2020
Až neuvěřitelně rychle odeslání i v době koronavirove krize.
VD Avatar autora Veronika Dlabacova | 29.3.2020
Velice, dodani rychle, bez problemu.mohu jen doporucit
AH Avatar autora Alexandra Hallová | 29.3.2020
Super shop, prehledný,komunikace taky super, za mě nej!!!!!!!!!!! Pejsci jsou spokojeni s granulkama maximálně!!!!!!!!!!!!
PH Avatar autora Petr Horčička | 29.3.2020
Výborné krmivo, chutná všem pejskům. Doporučuji.
V Avatar autora Vladimír Z. | 28.3.2020
Kupujeme pravidelně, pejskovi velice chutná, a prospívá na něm. Složení krmiva je za mě vynikajicí. Rychlé dodání i komunikace obchodu = určitě doporučuji!!
PH Avatar autora Petra Hrdličková | 28.3.2020
Jsem již dlouhodobě spokojená. Vše je velice kvalitní a pejskovy to moc chutná. Bleskové dodání i teď, když je taková situace. Určitě doporučuji!!! =)

Stránka 1 z 70 , položek celkem: 1383

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.