Vážení zákazníci, ve snaze celé společnosti omezit šíření nákazy koronavirem doporučujeme zvolit úhradu objednávky formou online platby nebo dobírku uhrazenou na místě platební kartou a omezit tak styk Vás s řidiči kurýrní služby.

Hodnocení obchodu

5,0 1602 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1553x
4
38x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
KS Avatar autora Kristýna Sedláčková | 2.7.2020
Kvalitní krmivo, bleskové dodání, skvělý servis. Občas k objednávce přihodí i něco navíc :-) Spokojenost!
RJ Avatar autora Renáta Jančová | 2.7.2020
Rychlé dodání, kvalitní krmivo, které pejskům chutná.
JH Avatar autora Josef Haspeklo | 2.7.2020
Super nejlepší krmivo na trhu
M Avatar autora Monika | 29.6.2020
Krmivo znám, používám ho už více jak rok jako pamlsek pro pejska při výcviku. A jsem spokojená já i náš pejsek.
JB Avatar autora Jaroslava Boučková | 29.6.2020
výborné krmivo
DD Avatar autora Dana Dorazilová | 28.6.2020
opravdu profi
IM Avatar autora Irina Minakova | 27.6.2020
Suprr krmivo
J Avatar autora Jana B. | 26.6.2020
Rychlé dodání, kvalitní krmivo, které navíc psům chutná
RB Avatar autora Radka Buchalová | 25.6.2020
Super!!! Rychlé dodání
LS Avatar autora Lucie Anna Syslová | 25.6.2020
Granule kupujeme pravidelně, pes je aktivní a má krásně lesklou srst.
Avatar autora Petra Špatná | 20.6.2020
Granule moji fence velmi chutnají. Rychlé dodání.
MB Avatar autora Monika Boušková | 19.6.2020
Moje fenka je spokojená, granule jí chutnají. Já oceňuji rychlé dodání.
KD Avatar autora Kateřina Davídková | 19.6.2020
rychlé dodání, kvalitní krmivo, které navíc psům chutná
PS Avatar autora Pavla Slípková | 18.6.2020
Platinum dáváme jako pamlsek, psům moc chutná, snaží se po něm více ☺️ Dodání proběhlo v pořádku až přes ČP (za což Platinum nemůže). Jedinou nevýhodu vidím, že nejsou znovu uzavíratelné obaly obaly u malých balení.
PH Avatar autora Pavla Horňáková | 16.6.2020
Spokojenost po všech stránkách.
PJ Avatar autora Plachá Jitka | 15.6.2020
Velká spokojenost ))
PO Avatar autora Pavol Ontkovič | 15.6.2020
Jsem s Vámi spokojen.
Avatar autora Zuzana Čabrádková | 15.6.2020
jsem velmi spokojena. Rychlé vyřízení objednávky, krmivo přišlo v pořádku a z dárečku měli hafíci také radost.
DP Avatar autora Dana Pencová | 15.6.2020
perfektní a rychlé dodání
JL Avatar autora Jitka Líbalová | 15.6.2020
Super

Stránka 2 z 81 , položek celkem: 1617

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.