Objednávky přijaté do 12,00h odesíláme ještě týž den! *** PRODEJNA V LOMU U MOSTU JE OTEVŘENA každý pracovní den od 7,00 - 15,30 dle výjimky z vládních nařízeních

Hodnocení obchodu

5,0 1975 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1925x
4
39x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
AK Avatar autora Andrea Kubešova | 20.3.2021
Rychle dodání
JD Avatar autora Jitka Drašnarová | 20.3.2021
První nákup- dodání bez problému a rychle. Pes toto krmivo vyhledává.- vyhovuje mu měkčí konzistence granulí, a oaštiky, je již starší
M Avatar autora Mb | 20.3.2021
Rychlý, bez problémů
A Avatar autora Andrea | 20.3.2021
Objednaváme u vás už přes rok a vždy spokojenost s rychlou dopravou a granule jsou výhodně zabalené po 5kg. A naše Yoyo nemá žadné problémy jak kolikrát slyšim z jiných granulí.
M Avatar autora Mária | 16.3.2021
Zakoupila jsem krmivo podle vaši řady a pes je velice spokojený. Navíc jsem měla balík už na druhý den doma.
M Avatar autora Martina | 15.3.2021
Krmivo je u našich psu oblíbené. Obchod super rychle doručil
MM Avatar autora Monika Míčová | 15.3.2021
Super
IM Avatar autora Ivan Otokar Moravec | 15.3.2021
Nejlepší krmivo co znám, náš pes má trávicí obtíže a jen toto krmivo mu vyhovuje.
L Avatar autora Láďa | 15.3.2021
příjemný obchůdek
JK Avatar autora Jana Kozáková | 15.3.2021
Jsem velmi spokojená. Pejsek granule miluje. A dodání je velmi rychlé.
Avatar autora Jana Černá | 15.3.2021
Ano, velmi. Rychlé dodání.
IK Avatar autora Iveta Kratochvilova | 14.3.2021
Jsem velmi spokojena????děkuji,,jste bezva tým❤
Avatar autora Martina Šamaj | 13.3.2021
Naprostá spokojenost. Krmivem Platinum krmim svého pejska již několik let a má nádhernou srst, malé pevné bobky a moc chutnají. Děkuji. Co se obchodu týká, tak také vše v naprostém pořádku, dodání až domů během velmi krátké doby.
D Avatar autora Dana | 13.3.2021
Ano jsem spokojená a i náš jezevčík Olda je spokojen:-)
EB Avatar autora Eva Barchewitz | 12.3.2021
S produktem jsem velmi spokojena, mam alergickeho pejska a toto mu vyhovuje, s obchodem jsem velmi spokojena, zbozi je perfektne zabalene a vzdy rychle dodane.
MK Avatar autora Miluše Kovaříková | 10.3.2021
S obchodem jsem maximálně spokojená, rychlé jednání, super krmivo
JH Avatar autora Jaroslava Hušková | 9.3.2021
Jsem velmi spokojená, doporučuji všem
MP Avatar autora Michaela Pleyerova | 8.3.2021
Super krmivo, rychle dodani
C Avatar autora Cinkánová | 8.3.2021
Spokojenost.
VB Avatar autora Vlasta Báčová | 7.3.2021
Byl to můj první nákup u Vás a jsem spokojená. Rychlé dodání - také dík přepravci.

Stránka 3 z 100 , položek celkem: 1990

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.