Hodnocení obchodu

5,0 1647 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1598x
4
38x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
KG Avatar autora Kateřina Garamiová | 23.6.2019
Doporučuji
Avatar autora Miluše Šponiarová | 23.6.2019
Nakupují zde už dlouhou.. Granule jsou kvalitní, chutné, bleskové doručení, jsem maximálně spokojená
DP Avatar autora Dana Polišenská | 23.6.2019
Konečně opravdu dobré granule!
ŠT Avatar autora Šárka Tryznová | 23.6.2019
Kvalitní krmivo, bleskové doručení
KF Avatar autora Kateřina Fiedlerová | 23.6.2019
super
EK Avatar autora Emílie Krejzová | 23.6.2019
Super krmivo ????, super dodání ????
K Avatar autora Kovalcikova | 22.6.2019
S krmivem jsme velmi spokojeni, používáme ho jako pamlsek a náš pesjek je spokojen
Avatar autora Zdeněk Šimůnek | 22.6.2019
Kvalitní krmivo, rychlé dodání, doporučuji
PN Avatar autora Petr Němeček | 21.6.2019
Děkujeme, , super.
ZJ Avatar autora Zlatava Jakubšová | 21.6.2019
Rychle doruceni, krmivo je kvalitni
AD Avatar autora Alice Daňková | 21.6.2019
Maximální spokojenost. Psovi granulky i pamlsky moc chutnaj. A rychlost dodání byla neuvěřitelná. Za mě super, doporučuji.
A Avatar autora Anna | 21.6.2019
Vřele doporučuji, naprostá spokojenost.
MH Avatar autora Miroslav Havlík | 21.6.2019
Rychlé dodání a pes je spokojený
Avatar autora Jaroslava Červenková | 21.6.2019
Doporučuji, rychlé dodání,kvalitní krmivo.
Avatar autora | 21.6.2019
velmi vonave a kvalitne krmivo i dobrutky... nas hafik (14rocny) velmi si ich oblubil a bez problemov zdravotnych si uziva granulky :) a tycinky... masove konzervy su dokonale
EH Avatar autora Eva Holá | 21.6.2019
Doporučuji.
MH Avatar autora Miroslav Hák | 20.6.2019
Velmi spokojen pes s granulema, a rychlost obchodu s dodáním... komunikace na luxusní úrovni...vřele doporučuji
MK Avatar autora Mirka Krumlová | 20.6.2019
Vyborna komunikace, granule jsou snad to nejlepsi co muzu svemu psovi k Zradlu dat.
SB Avatar autora Samuel Burle | 20.6.2019
Naprostá spokojenost. Oba psi je milují.
MZ Avatar autora Martin Zikmund | 20.6.2019
Velmi spokojen

Stránka 56 z 84 , položek celkem: 1662

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.