Vážení zákazníci, vzhledem k nouzovému stavu vyhlášeném na území České republiky a ve snaze celé společnosti omezit rychlost šíření nákazy koronavirem Covid – 19. Je možná platba dobírky objednaného zboží POUZE BEZHOTOVOSTNĚ KARTOU. Je to opatření, které zavádějí poskytovatelé dopravních služeb ve snaze chránit své řidiče i Vás zákazníky. Pokud nebudete mít dnes kartu připravenou nevadí, domluvte se s řidičem na druhém doručení a kartu si připravte na druhý den. Předem děkujeme za pochopení a shovívavost. Všem přejeme pevné zdraví. Jsme s Vámi.

Hodnocení obchodu

4,9 1368 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1322x
4
35x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.10.2017
+ Přímo od dodavatele, čerstvé granule,které neleží měsíce ve skladu.
+ Cenově dostupné. Registrace je výhodou. Spokojenost
- Asi ne nevýhodu,ale škoda že tu Platinum nebylo dříve..

Avatar autora | 20.10.2017
+ jako za rychlost bych dala 1 s hvezdičkou. ráno objednám a druhý den už to mám doma je to super a nikdy to nepřišlo dýl jak za 2 dny . super

Avatar autora | 19.10.2017
+ rychlé dodání
+ dobrá komunikace
+ na vše dotazy jsem dostala odpověď
- nic

Avatar autora | 19.10.2017
nevím
Avatar autora | 13.10.2017
+ Neuvěřitelná rychlost vyřízení objednávky
- žádnou nevím, vše bylo super

Doporučuji všem ostatním. Navíc krmivo je skutečně velmi dobré, náš (ne)žravý pes si po měsíci nervů, přemlouvání a krmení šel k misce úplně sám a všechno snědl.
Avatar autora | 9.10.2017
vše v pořátku-doporučuji
Avatar autora | 8.10.2017
+ Kvalitní krmivo s vysokým obsahem masa
+ Velmi rychlá doprava ZDARMA (hned druhý den)
+ Voní to tak, že bych třeba tu paštiku nejradši snědl sám
+ Fenka se na to vždycky strašně těší a fakt jí to chutná
+ Fenka má stále krásně lesklou, jemnou a pevnou srst

Rozhodně tohle krmivo doporučuji. Nebudete litovat. Nakupuju od začátku, co tu fenku mám (skoro rok) a rozhodně v tom budu pokračovat! :)
Avatar autora | 8.10.2017
+ Super ceny a akce

Perfektní kvalita pro naše psí čumáčky! Krmivo milují a těší se na něj :-)
Avatar autora | 6.10.2017
+ příjemné jednání

Avatar autora | 5.10.2017
+ Platinum kupuji pravidelně a vyhovuje mi bleskové dodání - jakmile doručím potvrzení o zaplacení, zboží okamžitě míří k nám.

Avatar autora | 29.9.2017
+ rychle a spolehlivě dodáno
- více kupujeme krmivo v SRN, vyjde to podstatně cenově výhodněji

Avatar autora | 29.9.2017
+ dobrá komunikace, měla jsem problém se slevovým kuponem, vyřešeno během 15 minut.

Avatar autora | 24.9.2017
+ Příjemní rachlí

Avatar autora | 22.9.2017
KVALITA,RYCHLOST,PORADNA
Avatar autora | 21.9.2017
+ Rychlá reakce na objednávku
+ Rychlá expedice zboží
- Celkem drahé poštovné

Se službami obchodu jsem byla spokojená.
Avatar autora | 20.9.2017
Velmi dobré
Avatar autora | 19.9.2017
velka spokojenost
Avatar autora | 18.9.2017
+ Výborná kvalita krmiv

Avatar autora | 17.9.2017
+ Kvalita
+ Komunikace

Pro svého mazlíčka jen kvalitní granule a tady ta kvalita je.
Avatar autora | 15.9.2017
Výhodou je snadná komunikace. Protože máme malého pejska nenakupujeme tak často, moc nejí. Přesto nám byla uznána sleva kterou jsme získali loni. Ještě jednou děkuji i za to, že jsem číslo slevy nevyplnila a na dodatečný mail, bylo doplněno a sleva uznána. Takže velká výhoda když je obchod vstřícný a ochotný. Marcela Vytisková

Stránka 68 z 70 , položek celkem: 1383

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.