Objednávky přijaté do 12,00h odesíláme ještě týž den! *** PRODEJNA V LOMU U MOSTU JE OTEVŘENA každý pracovní den od 7,00 - 15,00 dle výjimky z vládních nařízeních

Hodnocení obchodu

5,0 1846 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1796x
4
39x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.2.2018
Krmivo je velmi kvalitní! Oceňuji rychlé dodání krmiva přepravní službou! Zásilka je vždy pečlivě zabalena.
Avatar autora | 22.2.2018
+ rychlé dodání + výrobce, ne jen přeprodávač
Avatar autora | 22.2.2018
+ přišlo okamžitě...vynikající,chutná...nevím proč vždy dělají že ne a do 15 vteřin o to začne bitka ))

nic- velká spokojenost
Avatar autora | 20.2.2018
+ rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží, dostačující nabídka - vyšší cena
Avatar autora | 20.2.2018
+ Výborná komunikace
+ Rychlost dodání
+ Cena granulí
+ Doprava zdarma nad poměrně malou částku

Avatar autora | 19.2.2018
+ příjemné jednání
+ krátká doba dodání
+ kvalitní krmivo
+ psi se po něm mohou utlouct
- možná jen, pestřejší výběr pro štěnata (ale to je maličkost)
- kombinace 1,5kg a 5kg balíčků, kdyby byla na stránkách možná...jde totiž kombinovat jen 1,5kg + 1,5kg a nebo 5kg + 5kg. Máme doma hodně velký věkový rozdíl psů a tedy větší sní více a rychleji než menší...proto je zbytečné koupit pro štěně 5kg balíček

S obchodem a nákupem jsme velice spokojen. Určitě zde budeme nakupovat v budoucnu i dále
Avatar autora | 19.2.2018
+ Spolehlivost

Avatar autora | 19.2.2018
+ rychla komunikacia

Avatar autora | 18.2.2018
Rychlá dodávka zboží.
Avatar autora | 15.2.2018
Rychlé a spolehlivé jednání. Nakupují pravidelně a k plné spokojenosti mé i pejska :-)
Avatar autora | 15.2.2018
Jsem velmi spokojená s obchodem a hlavně s granulemi. Náš pes je jako proměněný, moc mu chutnají, má plno elánu. Napsali jsme si o vzorečky jiných druhů, dostali jsme je zdarma a taky moc chutnají. Obchod se skvěle stará o zákazníky, objednala jsem si granule, ale zapomněla je zaplatit. Zeptali se mně zda objednávka je aktuální a po zaplacení jsem další den granule obdržela. Jsem moc spokojená.
Avatar autora | 13.2.2018
+ spoehlivý

Avatar autora | 8.2.2018
- Malý sortiment.

Spokojená
Avatar autora | 6.2.2018
Krmivo je drahe , tak doufam , ze je kvalitni! Sandy si nestezuje !
Avatar autora | 4.2.2018
Naprostá spokojenost, největší výběr skvělých vlhkých granulek i velikostí balení a naše malá boloňačka, citlivá na zažívání, která odmítala veškeré suché granule a i kvalitní konzervy jí občas způsobily průjem nebo zvracení, je ochotně konzumuje a veškeré zažívací problémy pominuly. V porovnání s jinými obchody dobrá cena (i když se jedná o drahé krmivo) a doprava zdarma. Velmi jsem uvítala zaslání vzorku zdarma. Budu objednávat zase. Vřele doporučuji !
Avatar autora | 3.2.2018
vše ok
Avatar autora | 3.2.2018
+ Rychlost dodání, přehledný
- Žádná

Avatar autora | 3.2.2018
+ Rychlé doručení, vše v pořádku. Mému pejskovi moc chutná

Avatar autora | 2.2.2018
+ rychlost vyřízení objednávky a a doprava zdarma

Avatar autora | 29.1.2018
Nejnižší cena na trhu :)

Stránka 87 z 94 , položek celkem: 1861

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.