Objednávky přijaté do 12,00h odesíláme ještě týž den! *** PRODEJNA V LOMU U MOSTU JE OTEVŘENA každý pracovní den od 7,00 - 15,30h

Hodnocení obchodu

5,0 2055 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2004x
4
40x
3
4x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.9.2018
+ Rychle dodani
+ Prehled
+ Mnozstvi

Avatar autora | 18.9.2018
+ Rychlé dodání, kvalitní granule. Spokojenost moje i psí.

Avatar autora | 16.9.2018
+ Kvalitní produkt i jednání

Avatar autora | 15.9.2018
+ Bezva krmivo, doporučuji
+ nedávno se ještě neplatilo poštovné a ted se neplatí až od 1000 kč objednávky

Avatar autora | 13.9.2018
+ rychlé jednání, výborné zboží

Avatar autora | 10.9.2018
Výhoda
Avatar autora | 10.9.2018
+ vždy rychlé vyřízení

Avatar autora | 9.9.2018
Ochotnei jednání, zboží druhý den poslané... doporučuji všem..
Avatar autora | 9.9.2018
Naprosta spokojenost!!!!
Avatar autora | 5.9.2018
+ ok

Avatar autora | 4.9.2018
+ Velmi rychlé doručení

Avatar autora | 4.9.2018
Máme psa, který má kvůli špatným zubům a dásním problémy s tvrdým krmivem. Platinum je jediné krmivo, které v pohodě sní (mimo další krmivo, které je ale přesolené). Protože se Platinum nedá koupit ve větším balení, vyhovovalo mi koupit za lepší cenu více balíků najednou, a ještě namíchat různé příchutě.
Avatar autora | 3.9.2018
+ Nakupuji už nějakých pár let a mám jen dobré zkušenosti.
- Žádná není

Výborná komunikace s obchodem, rychlá odezva. Objednávku vždy rychle odesílají. Nákup BEZ starostí.... :o)
Avatar autora | 31.8.2018
+ Krmivo opravdu velmi kvalitni! Cenove neni uplne nejlevnejsi, ale levne a nekvalitni krmivo bych nikdy nekoupila, jsou v nich příměsy a vyrabi se z odpadovych a levnych surovin a je v nich maly obsah masa. Toto tady vubec nehrozi, jak granule tak pastiky maji velky obsah masa, bez primesí, jsou opravdu velmi kvalitni a nas pes je miluje. Vyhovuji mi akce typu mix, rada koupim vic najednou a pak mam dopravu zdarma. Eshop posila zbozi jeste v den objednavky, jsou velmi profesionalni, opet naprosta spokojenost.

Zadne.
Avatar autora | 30.8.2018
Absolutní spokojenost s rychlostí dodání, spolehlivost, dobrá orientace na internetovém obchodě
Avatar autora | 29.8.2018
+ Super rychle bezproblémové dodání

Avatar autora | 28.8.2018
+ Seriózní obchod, kvalitní zboží, rychlé doručení.

Avatar autora | 26.8.2018
+ Rychle a seriózní jednání,rychle dodani

Avatar autora | 26.8.2018
+ Rychlá reakce na objednávku

Za 7 let žádná nevýhoda
Avatar autora | 24.8.2018
SUPER OBCHOD - RYCHLOST - OCHOTA JEDNÁNÍ

Stránka 89 z 104 , položek celkem: 2070

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.